Preparata la multicooker a iesit un deliciu!
Mai intai pregatim toate ingredientele sa le avem gata cand pornim multicookerul.
Tocam varza si o frecam cu putina sare grunjoasa si stoarcem peste ea zeama de la o lamaie.
Tocam ceapa solzisori, iar mararul il tocam marunt.
Punem ulei in vasul multicookerului, conectam aparatul la sursa de curent si setam functia FRY pentru 15 minute.
Cand sfaraie uleiul adaugam ceapa si lo amestecam cu spatula pentru a se cali uniform.
Cand ceapa devine translucida, adaugam orezul, de asemeni amestecam cu spatula, iar dupa cateva minute adaugam carnea tocata, asezonam cu sare, piper, boia de ardei si cimbru si amestecam ocazional pana la finalizarea timpului.
Punem compozitia rezultata intr-o sita, iar in vasul multicookerului pastram putina grasime rezultata, in care calim 5 minute varza, tot pe programul FRY.
Mutam varza in alt vas, iar in vasul multicookerului vom aseza un rand de varza, marar tocat, foi de dafin, o lingura bulion, un rand carne tocata si tot asa culminand cu un rand de varza si deasupra marar tocat si o lingura de bulion.
Setam programul STEW pentru 30 de minute intrucat ingredientele sunt semipreparate.
A rezultat o bunatate de varza!
1
Se poate servi cu smantana si mamaliguta, cu ardei iute, dupa preferinte.
2
Timpul de preparare poate fi ajustat cu 5-10 minute, in functie de tipul de varza.