Varza a la Cluj

de Ubulika in Porc, 10 Feb 2012 | 7369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 500 carne tocata
  • 200 de orez
  • cimbru si marar uscat
  • bulion
  • sare,boia,piper
  • 2 cepe
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Se toaca varza,se freaca cu sare.Se pune varza la calit in 4 linguri de ulei...amestecam sa nu se lipeasca.Punem putina apa de fiecare data cand incepe sa se prinda.Cand varza e calita tragem de pe foc.

Facem amestecul de carne:ceapa tocata se caleste,se adauga carnea tocata,sare,boia.Se caleste pana carnea devine inchisa la culoare.Orezul se fierbe in 200 de apa,se scurge si se pune peste carne.Adaugam si un ou crud.

Intr-o oala punem un rand de varza calita,unul de carne tocata iar ultimul sa fie de varza.Presaram cimbrul si mararul.

Facem un amestec din 200 de apa si 2 linguri bulion pe care il punem peste amestec, apoi dam pentru 30 min la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj