Ursulet in omleta

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 4982 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru ursulet

  • 1 cescuta orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei

Pentru omleta

  • 2 oua mari
  • sare
  • piper

Ornament:

  • felie de cascaval
  • patrunjel proaspat
  • boabe de piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursulet in omleta:

Pregatim o craticioara in care punem uleiul,calim usor ceapa si morcovul,apoi adaugam orezul bine spalat si scurs.Daca avem zeama de la supa folosim o cana pentru a fierbe orezul si ii da un gust mai bun,daca nu punem sare,piper sau delikat.

Omleta o facem din 2 oua,batute bine cu sare si piper.

''Modelam'' ursuletul din orezul bine fiert,facem urechiusele,unde taiem bucatele de cascaval si le lipim usor ca in fotografie.Continuam cu corpul,pe care il acoperim cu omleta(plapumioara),iar la sfarsit scoatem si o labuta din orez cu cascaval si boabe de piper.

Mie asa mi-a iesit!Sper sa va placa!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursulet in omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun duminical - omleta amorezata