Moi,pufoase ,aromate cu urda si marar din romania, iar pe deasupra pregatite si de mama mea. Ce poate fi mai bun?
Se pun toate ingredientele pt coca in masina de paine la programul de framantat + dospit.
Umplutura:
urda se amesteca bine cu ouale vanilia ,putina sare si zaharul pana devine cremoasa dupa care se pune mararul tocat fin.
Cand coca a crescut si dospit se intinde o foaie de 0,5 cm se taie in patrate de 12/12 aproximativ , se pun cate 2 lingurite din compozitia de umplutura si se strang bine colturile, se unesc .Se pun intr-o tava unsa si tapetata cu ulei si faina dupa care se mai lasa sa creasca 30 minute. Se ung cu oul batut bine si se pun in cuptor pt 30 minute la 160 grade.
Sunt minunate, iar daca se pastreaza in punga de plastic sau un vas acoperit cu capac ermetic ,a doua zi vor fi si mai moi si mai pufoase.
Ps:Se pot servi atat ca desert cat si ca mic dejun sau aperititve