Untura din osanza de porc, pentru fursecuri

de Ina in Porc, 2 Ian 2017 | 16213 vizualizari

COMENTARII (22)

Ina 1

02.01.2017, 13:59

Bucataras Diana 1

02.01.2017, 14:09

Merisor 1

02.01.2017, 14:26

Daaaa, asta e bună la cornulețe, mai ales! Am și eu câteva borcane.

MotanLaOale 1

02.01.2017, 14:57

alilianaa 1

02.01.2017, 15:13

cea mai buna grasime pentru fursecuri si cornulete...

Aletta 1

02.01.2017, 15:26

mirela0911 1

02.01.2017, 15:29

Cine nu are, sa-si faca! Sau sa primeasca de la altii, cazul meu!

Lau 1

02.01.2017, 15:36

tare buna

Bunica 1

02.01.2017, 15:47

Am făcut si eu un borcan

Rahela Velicu 1

02.01.2017, 17:54

Andra_Constantinescu 1

02.01.2017, 19:03

Asta-i tare buna la prajituri si fursecuri!

Rocsi 1

02.01.2017, 19:04

Nu are gust de ceapa? Oricum este grozava untura la pregatirea fursecurilor sau aluaturilor de tarte, pentru ca ies fragede!

Ina 1

02.01.2017, 19:53

Deloc, Rocsi! Am scris in tipsuri ca nu se imprima gustul de ceapa. De cand ma stiu punem ceapa la pregatirea unturii si a jumarilor. Si la final mananc eu ceapa aia crocanta

CameliaR 1

02.01.2017, 20:54

Vreau si eu pentru fursecuri.

mihaelar63 1

03.01.2017, 08:06

Buna si la haiose

Rahela Velicu 1

03.01.2017, 14:45

diaconta 1

03.01.2017, 16:13

Foarte bine ai facut ca ai pus reteta.
Eu foloseam osanza cruda pentru aluatul de haiose.Si imi ieseau grozav de bune,dar cu osanza de la porc crescut in gospodarie.E a doua oara cand cumpar osanza si nu imi iese aluatul.
Dar m-a surprins si faptul ca osanza cumparata nici nu are mirosul specific,cel care ma deranja intotdeauna.
Mai am o portie mare de osanza cumparata,acum ma gandesc ce sa fac cu ea

miki_a 1

03.01.2017, 19:22

O rețetă de colecție!

Ina 1

03.01.2017, 19:33

Baaai, pe bune ca mi s-a garantat reteta de untura? )))))))))))

Ina 1

03.01.2017, 19:40

Dia, draga, din comert nu am luat niciodata si n-as avea incredere decat pentru cea din carmangerii de cartier, pe care le cunosc . In carmangeriile mari si in marile magazine 90 % din carne provine din import si eu nu-mi explic, desi am acces la produse si documente, cum poate tine carnea aia 7-14 zile in stare refrigerata iar carnea noastra n-o poti tine in frigider, netratata termic/ neafumata/ necondimentata mai mult de 3 zile. Deci e clar "impanata" cu "ceva" ce noi nu stim si care nu poate fi sau nu se vrea a fi identificat .

Ina 1

03.01.2017, 19:44

Daca intrebi un medic veterinar iti spune ca acasa nu ai aceleasi conditii din camerele frigorifice : ventilatie, umiditate... Totusi, pe mine nu m-a convins...

katty 1

03.01.2017, 21:23

Si eu folosesc osanza tot cruda , la fel ca Diaconta. O curat de pielite, o dau prin masina de carne si o pastrez la congelator.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu legume la cuptor