Se pregatesc ingredientele, apoi se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu doua linguri de zahar, iar galbenusurile se bat si ele cu doua linguri de zahar. Dupa ce zaharul s-a topit atat de la albusuri cat si de la galbenusuri, se pot pune albusurile batute peste galbenusuri. Peste ouale batute se pun patru linguri de ulei si cele patru linguri de faina, apoi se amesteca cu grija ca sa nu se lase ouale, iar la sfarsit se pune praful de copt amestecat cu zaharul vanilinat.
Se iau din compozitie patru linguri, care se amesteca cu linguritele de cacao amara.
Se ia o tava, care se da cu ulei si se tapeteaza cu faina, apoi se pune compozitia simpla in tava, iar peste ea se pune dupa plac compozitia cu cacao. Tava se da la cuptorul preincalzit pana checul trece "testul scobitorii". Copt se lasa la racit, iar rece se taie cuburi.
Se topeste pe bain-marie sau la microunde 100 g de ciocolata. Cand ciocolata e topita se pun doua linguri de ulei peste ea si se amesteca energic. Ciocolata se topeste pe rand pentru ca daca se topeste toata pana cand se da fiecare bucata de chec prin ea si prin cocos, s-ar putea sa se intareasca. Fiecare cub se da prin ciocolata si apoi prin cocos. Apoi se pot servi :)