le-am numit asa ca mi se parea prea banal sa zic oua umplute si fiindca le-am facut din ultimele oua rosite de soacra mea vineri ca la ei asa e obiceiul sa imparta si la o saptamana dupa Paste si am mai avut cateva oua fierte si am zis sa le fac umplute ca nu mai facusem de mult timp.
Am tocat marunt ciupercile curatate si le-am calit putin.Le-am lasat sa se raceasca si intre timp am amestecat 2 galbenusuri fierte cu cel crud si am facut o maioneza cu ulei, zeama de lamaie si mustar.Apoi am adaugat pe rand si celelalte galbenusuri fierte si usturoiul dat pe razatoare.
Ultima data am adaugat ceapa verde tocata marunt, patrunjelul tocat marunt si ciupercile calite si racite.am amestecat,am dat un praf de sare si piper, am lasat la rece putin si apoi am umplut jumatatite de ou fiert(albusurile).
1
puteti orna cu patrunjel verde, masline negre sau ardei rosu deasupra