Turtite din dovlecel

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2014 | 3985 vizualizari

 

Ideale langa un sos de iaurt cu castraveti sau cu usturoi si bineinteles o salata de rosii .

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mai mici (sua unul mai mare
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • 1/4 ceapa media
  • marar verde
  • 1 ou
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite din dovlecel:

Razuim dovlecelul pe razatoarea mare si punem sare. Lasam sa stea cel putin o ora. Apoi stoarcem bine dovlecelul de apa lasata si amestecam cu piper, praf de usturoi, ceapa razuita, 1 ou mare (sau 2 mici) , marar verde tocat si pesmet cat cuprinde, sa se poata modela .

Punem intr-o tigaie ulei la incins si formam turtite in pala. Le prajim cu grija pe ambele parti sa nu se desfaca  si le scoatem pe un servetel absorbant.

Servim cu sos de iaurt cu castraveti sau cu usturoi si o salata de rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite din dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

cristeena20 1

09.07.2014, 01:01

Multumesc!!!

anca_rm 1

09.07.2014, 08:33

MOKUSKA 1

09.07.2014, 12:15

ce bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu praz