Turte cu cascaval

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2013 | 13538 vizualizari

 

Nu pot sa zic decat ca sunt dementiale..incercati si veti vedea :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 linguri smantana
  • jumatate cubulet drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1 ceasca apa (apoi se mai adauga daca trebuie)
  • cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte cu cascaval:

Faina, drojdia, sare, oul si smantana se pun toate intr-un bol impreuna cu apa calduta si se framanta un aluat molicel dar nelipicios. Daca este nevoie adaugati apa. Se acopera aluatul cu un prosop si se lasa la crescut pentru ce putin 30 minute.

Dupa ce a crescut se ia cate o bucata de aluat se intinde, pe o jumatate se pune cascaval apoi se acopera cu partea cealalta de aluat.

Punem o tigaie pe foc fara ulei, o lasam sa se infierbante bine apoi punem turtele si le lasam la foc mic pana se coc frumos pe o parte, apoi le intoarcem pe partea cealalta .

Se servesc fierbinti, dar sunt bune si reci.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de jumari