Este o omleta pufoasa si buna. Modul de preparare l-am "furat" de la Gaby_d.
Ceapa se curata si se taie marunt.
Ardeiul se curata si se taie cubulete.
Intr-o tigaie se pune uleiul si cand este incins se pune costita la rumenit 3-4 minute.
Se adauga ceapa si ardeiul si se calesc pana se inmoaie legumele si costita este rumenita.
Se opreste focul si se lasa la racit.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Se mixeaza albusurile spuma cu sare.
Se adauga galbenusurile, continutul tigaii, cascavalul ras si se amesteca usor.
Se potriveste gustul cu sare si piper.
Se unge un vas termorezistent cu unt si se toarna amestecul.
Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute.
Se scoate din cuptor si se pune deasupra cascaval afumat taiat fasii.
Se introduce din nou in cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste usor.
Se serveste calda cu rosii, ceapa si usturoi verde.
Pofta Buna!