Turta dulce cu cacao

de Miha in Prajituri, 27 Dec 2009 | 5095 vizualizari

 

Se cerne faina impreuna cu condimentele, cacao si praful de copt.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingura cacao
  • 175 g faina
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta dulce cu cacao:

Se cerne faina impreuna cu condimentele, cacao si praful de copt.

Se adauga untul taiat bucatele mici si se freaca pana se obtine o compozitie granuloasa, ca niste firimituri.

Se adauga oul si zaharul si se framanta rapid aluatul.

Se da la rece pentru 2 ore.

Se intinde pe masa infainata si se taie cu formele. Se coc cam 15 minute la foc mediu (180 C).

Dupa ce s-au racit, se orneaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta dulce cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec in doua culori