Turta cu chimen

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2010 | 4919 vizualizari

 

Excelent aperitiv, sau o garnitura la carne alba, merge perfect cu un vin alb demisec....hîc!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml iaurt
  • 200 g urda
  • 300 g telemea usor desarata
  • 3 oua
  • 2 linguri chimen
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri mustar
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta cu chimen:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se bat bine ouale, se adauga iaurtul, se amesteca, se adauga chimenul, urda, telemeaua rasa, faina si se condimenteaza cu piper, dupa gust.

Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 30-40 de minute.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua in chifle