Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pentru inceput dam casul pe razatoare. Apoi curatam cartofii, ii spalam si ii dam si pe ei pe razatoare. Adaugam cartofii rasi peste cas, dupa care adaugam ouale, sare si piper dupa gust. La final adaugam faina cat sa iasa o compozitie nici prea moale, nici prea tare, numai buna de luat cu polonicul.
Se pune ulei in tigaie la incins si se adauga cu polonicul compozitie ca la clatite (bineinteles aceasta compozitie este un pic mai groasa). Se coace pe ambele parti si se scot pe farfurie lasandu-se la racit .
Se taie in triunghiuri si se servesc cu orice fel de salata,sau cu smantana, eventual cu carnita .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola