Aveam ceva foi de placinta ramase, branza ratacita prin frigider...asa ca am tras un ochi la retetele salvate la favorite si am gasit ceva la Valclaudia numai bun pentru ce doream eu.
Pregatim umplutura prima oara: dam branza pe razatoarea cu gauri mari, adaugam smantana, sana, oul si amestecam, iar in functie de consistenta mai adaugam 1 ou sau smanatana. Dupa gust puneti sos pesto, leurda taiata fasii, sare si piper. Rosiile le taiem in jumatati. Foile de placinta le taiem in patrate ungem fiecare patrat si punem 3-4 patrate unse si suprapuse in tava de briose. Umplem cusuletele formate in tava de briose cu compozitia de branza, cate 2 jumatati de rosii deasupra si un praf de piper. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute pana se rumenesc cosuletele. Le scoatem pe hartie absorbanta sa absoarba uleiul.
Sa va fie de bine!!!
1
tineti foile de placinta pe un prosop curat de bucatarie si foarte putin umezit pentru a evita intarirea si uscarea lor