Trigonele cu gem de gutui din foietaj

de DinDragostePentruGatit in Dulciuri, 6 Apr 2012 | 5355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj;
  • gem de gutui;
  • coajă de lămâie + potrocală;
  • zahăr pudră vanilat.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigonele cu gem de gutui din foietaj:

Se decongelează aluatul, se întinde cu sucitorul şi se taie pătraţele cu latura cam de 3 cm. 

Se pune în mijloc gemul de gutui (l-am amestecat cu coajă de lămâie și portocală), câte o jumătate de linguriţă şi se pliază.

Se coc circa 10-15 minute, în cuptorul foarte bine încălzit. 

Simplu şi la obiect...:)

Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Trigonele cu gem de gutui din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu magiun de prune