Impletita cu gem de gutui

de Bunica in Dulciuri, 4 Oct 2014 | 3819 vizualizari

 

Impletita cu gem de gutui este u desert rapid si delicios.Ce sa va spun ....ca a disparut rapid jumatate de ea :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g. foietaj
  • 370 g. gem de gutui
  • 1 lingurita miere
  • o lingurita apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletita cu gem de gutui:

Se lasa foietajul la dezghetat.

Se pune foaia pe masa de lucru.

Din ochi se imparte in trei.

Lateralele se cresteaza la 2 cm distanta.

Gemul se intinde pe partea din mijloc .

Se iau lateralele si se aduc deasupra gemului sub forma de impletitura.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem impletitura.

Se da la cuptorul incins la 179 grade pana se rumeneste .

Cat sta imletita in cuptor anestecam mierea cu apa.

Scoatem din cuptor cand este rumenita si ungem cu mierea.

Se portioneaza cand s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletita cu gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

05.10.2014, 09:37

Ce aromata trebuie sa fie cu gem de gutui

Rocsi 1

05.10.2014, 12:30

Ce aromata si buna. Vreau si eu!

CameliaR 1

06.11.2015, 23:48

Ufff, arata minunat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj din aluat cu gem de caise