Impletita cu gem de gutui

de Bunica in Dulciuri, 4 Oct 2014 | 3378 vizualizari

 

Impletita cu gem de gutui este u desert rapid si delicios.Ce sa va spun ....ca a disparut rapid jumatate de ea :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g. foietaj
  • 370 g. gem de gutui
  • 1 lingurita miere
  • o lingurita apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletita cu gem de gutui:

Se lasa foietajul la dezghetat.

Se pune foaia pe masa de lucru.

Din ochi se imparte in trei.

Lateralele se cresteaza la 2 cm distanta.

Gemul se intinde pe partea din mijloc .

Se iau lateralele si se aduc deasupra gemului sub forma de impletitura.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem impletitura.

Se da la cuptorul incins la 179 grade pana se rumeneste .

Cat sta imletita in cuptor anestecam mierea cu apa.

Scoatem din cuptor cand este rumenita si ungem cu mierea.

Se portioneaza cand s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletita cu gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

05.10.2014, 09:37

Ce aromata trebuie sa fie cu gem de gutui

Rocsi 1

05.10.2014, 12:30

Ce aromata si buna. Vreau si eu!

CameliaR 1

06.11.2015, 23:48

Ufff, arata minunat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini fantezii cu marmelada