Treccia ripiena sarata

de ala_oancea in Pizza, 27 Mai 2009 | 26050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 35 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 15 gr sare
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 250 gr apa
  • sos de rosii
  • mezeluri feliate
  • felii branza topita
  • 1 galbenus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Treccia ripiena sarata:

Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar si cu putina apa calduta. Varsam drojdia peste faina, adaugam untul la temperatura camerei, restul de zaharul, sarea si restul de apa. Dupa 5 minute de framantat punem aluatul intr-un bol acoperit si il punem pentru o ora intr-un loc caldut Intindem aluatul. Cu muchia unui cutit impartim in trei foaia dar fara sa o taiem. Taiem partile exterioare in fasii egale si nu prea groase. Ungem partea centrala cu sos de rosii, si asezam apoi alternativ felii de mezel si branza topita. Se impletesc fasiutele. Ungem cu galbenus amestecat cu un strop de lapte si o dam la cuptor pt 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Treccia ripiena sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

liana_geicu 1

04.12.2009, 21:53

mamaaa, ce bine arata si cred ca este si suuper buna! o sa o incerc si eu la un moment dat

Sotto 1

26.06.2014, 23:47

Am preparat acesta reteta , este demential de buna dimineata ,seara sau chiar ca si gustarica

vifor 1

27.06.2014, 23:56

arata minunat! la cate grade se coace?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat clasic de pizza reteta pentru blat perfect