Probabil multi o sa ziceti ce tortilla spaniola nu se face cu bacon, dar eu am ales sa pun. Si de aceasta data am folosit aparatul slow cooker Crock-Pot 4,7 L, ca doar este mana mea dreapta acum si ma tine in aceste zile calduroase departe de aragaz.
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem bucatele mici si subtirele. Curatam ceapa, o tocam marunt. Baconul il taiem cubulete. Intr-un bol batem ouale spuma cu un praf de sare si piper. Ungem slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l cu ulei, punem cartofii, ceapa, le amestecam. Adaugam baconul, invartim, apoi turnam ouale batute. Patrunjelul il tocam si il presaram deasupra. Bagam aparatul in priza, punem capacul.
Setam aparatul Crock-Pot pe modul High, iar timpul de pregatire 2 ore. Dupa acest timp, verificam daca este facuta. Eu am mai dat 15 minute, pe mijloc era putin necoapta. Cand este gata, o lasam la racorit putin si servim. La mine a fost servita cu fasii de parmezan.