Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie feliute ff mici si ff subtiri. Ceapa se taie si ea fff mic. Cele 6 oua se bat separat cu sare si piper.
Cartofii se calesc separat si se scot intr-un vas.
Ceapa se caleste separat si se scot intr-un vas.
Se amesteca ceapa si cartofii deja calite cu ouale, se mai pune sare , piper si patrunjelul verde tocat.
Intr-o tigaie se pune toata compozitia. Selasa sa se faca pe o parte. Testam daca e facuta bn apasand pur si simplu pe tortilla, daca e tare inseamna ca e gata.Daca avem 2 tigai se rastoarna in alta si se coace si pe partea cealalta. Daca nu, eu nu am 2 de aceeasi dimensiun, se rastoarca pe o farfurie cu o miscare ferma, dupa care se pune in tigaie pe partea cealalta.
Cand e gata, se sciate pe un platou, se lasa la racit si se taie felii ca la tort sau bucatele cum vrem noi.
Pofta buna