Tortilla de patata(cartofi)

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2009 | 12276 vizualizari

 

mancarea traditionala spaniola

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • sare
  • 5 oua
  • ulei    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de patata(cartofi):

Cartofii se curata si se taie cat mai subtiri(rondele, patratele)...etc

Se pun la foc cu ulei si un pic de apa

Apoi se taie ceapa solzisori si se adauga peste cartofi,se sareaza si se lasa la foc pana ce cartofi s ceapa sunt moi.

Batem bine oualele cu un pic de sare,adaugam cartofi peste ou,omogenizam bine si apoi turnam compozitia intr-o tigaie unsa cu ulei

coacem bine si pe o parte si pe alta

...mmmm

TIPS-URI

1

pentru a se coace bine si in interiori intepati tortilla din loc in loc cu furculita

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de patata(cartofi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Michelle 1

25.09.2010, 20:57

Mikaela..daca esti asa experta te rog completeaza tu reteta ..si poze clar..facute de tine

adry88 1

19.05.2011, 16:01

Oana RalucaChitas 1

25.07.2019, 19:29

Fanii bucatariei spaniole vor fi incantati!https://www.kimbino.ro/lidl/

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta intinsa, cu branza