Tortilla de patata(cartofi)

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2009 | 11945 vizualizari

 

mancarea traditionala spaniola

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • sare
  • 5 oua
  • ulei    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de patata(cartofi):

Cartofii se curata si se taie cat mai subtiri(rondele, patratele)...etc

Se pun la foc cu ulei si un pic de apa

Apoi se taie ceapa solzisori si se adauga peste cartofi,se sareaza si se lasa la foc pana ce cartofi s ceapa sunt moi.

Batem bine oualele cu un pic de sare,adaugam cartofi peste ou,omogenizam bine si apoi turnam compozitia intr-o tigaie unsa cu ulei

coacem bine si pe o parte si pe alta

...mmmm

TIPS-URI

1

pentru a se coace bine si in interiori intepati tortilla din loc in loc cu furculita

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de patata(cartofi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Michelle 1

25.09.2010, 20:57

Mikaela..daca esti asa experta te rog completeaza tu reteta ..si poze clar..facute de tine

adry88 1

19.05.2011, 16:01

Oana RalucaChitas 1

25.07.2019, 19:29

Fanii bucatariei spaniole vor fi incantati!https://www.kimbino.ro/lidl/

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi (Tortila)