Tortilla

de Mitinita in Piine, 24 Mar 2011 | 8195 vizualizari

 

Daca tot vorbeam cu Ruxy de Mexic, sa vedeti cum am facut eu tortilla...

 

INGREDIENTE

  • 2 cup faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 cup ulei
  • 1/2 cup apa calduta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla:

Se face un aluat din toate ingredientele.

Se lasa sa se odihneasca,acoperit in folie,30 de minute.

Se fac 8 bilute care se acopera ca sa nu se usuce.

Se formeaza tortilla una cate una si se coc in tigaie,cam 20-30 secunde pe fiecare parte.

Cand sunt gata,se pun una peste alta in farfurie.

Se pot congela,daca faceti cantitati mai mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Mitinita 1

25.03.2011, 09:31

ruxy,am sa caut eu si o varianta fara grasimi si tare as incerca cu malai

MotanLaOale 1

25.03.2011, 19:23

bune bune

adry88 1

07.05.2011, 16:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Foi de tortilla - reteta de baza