Pentru cina am pregatit o tortilha cu carnati picanti alaturi de salata.
Aceasta omleta este satioasa si buna si nu da multa bataie de cap cu prepararea.
Tocam ceapa marunt si ardeiul la fel. Punem in tigaie putin ulei de malsine si calim ceapa si ardeiul ff bine. eu am aduagat si unc atel de usturoi pisat. Cand s.-au clait bine si au prins culoare adaugam carnatul taiat cubulete sau rondele dupa preferinte. Eu l-am taiat marunt. Cand s.au calit toate stingem aragazul si dam deoparte.
Cartofii ii fierbem in prealabil cu coaja. Se curata si ii taiem felii foarte subtiri.
Batem ouale cu sare si piper si adaugam cartofii . Lasma sa stea asa cca 10-15 minute sa se intrepatrunda. Turnam si compozitia de ceapa si carnati.
Intr-o tigaie cu pereti mai inalti si din teflon punem ff putin ulei de masline si cand s-a incalzit turnam compozitia cu oua. Omogenizam in tigaie si lasam sa se prinda. Avem grija sa nu se prinda doar de peretii tigaii; agitam putin tigaia . Acoperim cu capac cca 5 minute si lasam la foc mediu. Apoi cand s-a rumenit rasturnam omleta in alta tigaie (daca se poate, cu aceleasi dimensiuni) cu mare grija sa nu rupem. Lasma sa se coaca si pe cealalta parte. La final rasturnam pe un platou . Servim cu salata .