Tortiglioni cu piept de pui

de ramo_cata in Paste, 29 Ian 2010 | 8834 vizualizari

 

delicioase...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste tortiglioni Barilla
  •  1 piept de pui dezosat
  • 1ceapa
  • 100gr cascaval
  • 100gr masline
  • 3linguri ulei
  • o cana de bulion
  • apa
  • sare
  • piper  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortiglioni cu piept de pui:

Am fiert pieptul de pui apoi l-am taiat bucatele.Intr-o tigaie am pus uleiul,ceapa tocata,pieptul de pui si maslinele..le-am pus la inabusit cu apa..adaugand apa la nevoie..spre final am adaugat bulionul,sare si piper dupa gust...le-am mai lasat la fiert cateva minute... pastele le-am fiert circa 15 minute in apa cu sare si putin ulei. Am scos pastele intr-un bol sa se scurga apoi le-am pus in farfurie,peste care am adaugat sos si cascaval ras...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortiglioni cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu ton