Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri

de Satisfyyourcravings in Paste, 9 Mar 2016 | 3155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de 2 cm ghimbir proaspat
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri otet din orez
  • 3 linguri ulei de susan
  • 1 varza chinezeasca
  • 500 grame broccoli
  • 250 grame taitei
  • 200 grame sparanghel
  • 4 oua mari
  • ulei de masline
  • sos picant (eu am folosit Sriracha)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri:

Ghimbirul si usturoiul se dau pe razatoarea fina si se amesteca cu sosul de soia, otetul, ulei de susan si piper.

Se taie varza fasii si se fierbe impreuna cu broccoli, desfacut in bucati, si taiteii, in apa sarata. 

Se fierb 3 minute, apoi se adauga sparanghelul si se mai lasa 1 minut. Se scurg de apa si se amesteca cu dressingul obtinut anterior. 

Se prajesc ouale intr-o tigaie, la foc mediu.

Se impart taiteii si legumele in 4 portii, se aseaza cate un ou prajit deasupra si se servesc cu sos picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume