Tortellinni cu carne si sos de rosii

de silvi0ara in Tortellini, 12 Mar 2010 | 8757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tortellini cu carne
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cutie sos de rosii-400g
  • 2 linguri smantana
  • 100ml frisca lichida
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • busuioc proaspat cateva frunze
  • oregano proaspat sau uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 50g pastrama vita
  • mozzarella rasa dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellinni cu carne si sos de rosii:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei de masline,se adauga usturoiul zdrobit si se lasa 3-4 secunde sa-si lase aroma,apoi se adauga sosul de rosii si condimentele.Se lasa sa dea 2-3 clocote,apoi se adauga 2 linguri smantana si frisca lichida.Se amesteca pana se omogenizeaza,apoi se toarna sosul peste paste.Separat intr-o tigaie se prajeste putin pastrama de vita taiata marunt,apoi se adauga peste paste.Se servesc fierbinti cu mozzarella rasa pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellinni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor