Tort teren de tenis

de anomisana in Torturi, 13 Feb 2011 | 7652 vizualizari

 

Pe 11 febr. a fost ziua de nastere a sotului meu. Cautam printre retetele voastre un tort diplomat si un pic de inspiratie. Multumesc Elei si Ancai pentru ceea ce a rezultat. Fara voi nu stiu ce faceam.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 300 g piscoturi de sampanie
  • compot de piersici
  • Crema 1
  • 500 g fructe de padure congelate
  • 300 g zahar
  • 500 ml frisca lichida
  • 450 g iaurt
  • 3 plicuri gelatina
  • 2 esente vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Crema 2
  • 1 budinca vanilie
  • 700 ml lapte
  • 1 plic frisca
  • 1 plic gelatina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Pentru decor
  • razatura de cocos verde
  • razatura de cocos alba
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort teren de tenis:

Am pus intr-o tava de cuptor cu pereti inalti folie de plastic, am pus prima crema facuta exact dupa reteta Ancai la tortul diplomat cu fructe de padure.

Pentru crema a doua am preparat budinca, frisca si gelatina urmand instructiunile de pe fiecare pachet, am pus zahar vanilat in budinca, iar cand aceasta s-a racorit, am amestecat-o cu gelatina, apoi am adaugat amestecad usor, si frisca. Am adaugat-o lingura cu lingura peste prima crema, pentru a nu se amesteca straturile. Am insiropat piscoturile in zeama de compot si le-am asezat unul langa altul, peste a doua crema. Am acoperit cu folie si am pus tava in congelator o ora, apoi am mutat-o in frigider pana a doua zi. Pentru a putea avea linii drepte pe terenul de tenis, am facut fasii inguste din folie de aluminiu si am facut liniile de pe teren. Am pus cocosul verde, apoi am dezlipit benzile de folie si cu coada unei furculite am pus cocos alb pe liniile terenului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort teren de tenis" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolată şi nuci