Tort rapid

de cristinutanicolita in Torturi, 2 Ian 2015 | 5128 vizualizari

 

La multi ani Cleme! Am adus tortul:))

 

INGREDIENTE

  • Blat cacao:
  • 3 oua,
  • 3 lg zahar,
  • 2 lg faina,
  • 1 lg cacao,
  • 1 lgt praf de copt.
  • Blat galben:
  • 3 oua,
  • 3 lg zahar,
  • 3 lg faina,
  • 1 lgt praf de copt.
  • Crema:
  • 1 crema de vanilie la rece
  • 1 crema caramel la rece
  • 500 ml lapte
  • Sirop:
  • 300 ml apa,
  • 4 lg zahar,
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid:

Blat 1: Albusurile se bat spuma cu zaharul si un praf de sare,se adauga uleiul,galbenusurile,si faina amestecata cu praful de copt. Se coace la foc mediu.

Blat 2: Albusurile se bat spuma cu zaharul si un praf de sare,se aduga restul ing si se omogenizeaza,se coace la foc mediu.

Se prepara cremele conform instructiunilor de pe plic.

Pe un platou se pune blatul de cacao,se insiropeaza,se pune crema de vanilie(mai oprim putin pt ornat) se niveleaza, peste se pune blatul galben se insiropeaza crema caramel si nivelam frumos.

Se orneaza cu crema de vanilie sau frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]