Tort rapid

de Dea_Dea in Torturi, 24 Mar 2013 | 3788 vizualizari

 

Tort rapid fara faina!!

 

INGREDIENTE

  • BLAT :
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 5 linguri de nuca.
  • CREMA :
  • 4 linguri de branza
  • 1 lingura zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura de nesquik (se poate pune ness)
  • GLAZURA:
  • 100 ml frisca batuta
  • deasupra ciocolata rasa.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid:

Se preincalzeste cuptorul, focul sa fie potrivit. Se unge tava cu unt sau se tapeteaza cu hartie de copt

BLAT: Se bat albusurile spuma, am adaugat zaharul, am batut pana a devenit o spuma lucioasa (bezea), am adaugat si galbenusurile, apoi am adaugat nuca, am amestecat si am pus in tava unsa la cuptor.

CREMA: Se amesteca branza, zaharul, vanilia si nessul bine bine si se pune pe blat, cand se raceste.

Glazura : se bate frisca, se pune peste crema si deasupra se rade ciocolata.

TIPS-URI

1

Am folosit si un pic de colorant pentru frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cremă de brânză de vaci