Tort racoros cu iaurt

de Aliii in Torturi, 4 Iul 2013 | 5146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • zeama din compot
  • coaja rasa de lamaie
  • 500 ml frisca lichida
  • 500 ml iaurt
  • esenta de vanilie
  • 1 cana zahar pudra
  • 2 pliculete de gelatina
  • zeama de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros cu iaurt:

Pui gelatina la inmuiat intr-un pahar cu apa.Bati frisca lichida si o dai putin la rece.Apoi mixezi frisca cu zaharul si cu gelatina topita.La sfarsit incorporezi esenta de vanilie,zeama de lamaie coaja rasa de lamaie si iaurtul.

Inmoi piscoturile in zema din compot si imbraci cu ele peretii unui vas.Umpli cu crema de iaurt.

Dai prajtura la rece pentru 12 ore,dupa care rastorni si poate fi servit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu piscoturi