Tort Pasqual Sarat

de Krystal in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2015 | 2247 vizualizari

 

Aceasta reteta o veti gasi si pe alt site la care sunt inscrisa.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 cutie de riccotta de 250 g / cutia ( sau crema de zamatise sarata )
  • 1 cutie de champignon
  • 1 ceapa verde
  • 150 gr.sunca taiata cubulete subtiri
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • Sare
  • Piper
  • Cascaval ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Pasqual Sarat:

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se mai calesc impreuna cu sare si piper pentru inca 5 minute,apoi se lasa la racit.

Se freaca bine crema de zamatise sau riccotta si se adauga sunca taiata cubulete subtiri ca in foto, ciupercile cu ceapa, 1 ou  si 2 linguri de gris, ca sa nu lase lichid.

Se aseaza pasta sfoglia ( aluatul foietaj ) intr-o forma de tort de 21 cm si se toarna compozitia de zamatise in mijloc. Se ruleaza marginile si apoi se pune deasupra 1 ou batut si cascavalul ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca la foc 220° C pentru 30 minute.

Se poate manca calduta sau rece.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Pasqual Sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza