Tort paradis

de aura78 in Dulciuri, 8 Mar 2014 | 3603 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 150 g faina de cartofi
  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 2 oua
  • 3 galbenusuri
  • coaja rasa de la o lamaie netratata
  • 1 praf de copt
  • zahar praf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort paradis:


Pregateste o tava rotunda de 24 de cm .Unge-o cu unt si presara faina in "ploaie".
Amesteca untul la temperatura camerei ,cu o lingura de lemn pana cand devine cremos.Adauga zaharul putin cate putin si amesteca bine .Adauga ouale pe rand si galbenusurile batute.Adauga faina ,praful de copt si faina de cartofi ,cernute.Adauga coaja rasa de lamaie.Amesteca cu lingura de lemn .Cand ingredientele sunt bine incorporate,varsa aluatul in tava  ce ai pregatit in prealabil .
Pune-o la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru 45 de minute.Depinde de cuptor.
Cand s-a racit ,presara zahar praf .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort paradis" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

08.03.2014, 23:59

aura78 1

09.03.2014, 01:20

multumesc

laura_n 1

09.03.2014, 15:52

ce bun tre sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu caise