Tort Padurea Neagra cu mascarpone

de ela in Torturi, 4 Apr 2010 | 13650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1blat din comert,
  • 75gr ciocolata menaj,
  • 50gr unt,
  • 1borcan compot de visine
  • 720ml fara samburi,
  • 1iaurt cremos,
  • 200ml mascarpone,
  • 800gr frisca,cateva linguri lichior visine cu ciocolata,
  • 3lingurite amidon,
  • paiete de ciocolata carlionti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra cu mascarpone:

Scurgeti visinele din compot,lasati-le deoparte.Din zeama de compot si amidon faceti un sirop gros,pus la fiert.Se lasa la racit.Mixati frisca cu un intaritor de frisca.Iaurtul se amesteca  cu 6linguri de frisca iar mascarpone se incorporeaza in restul de frisca ramasa.

Pe un platou puneti primul blat,insiropati su lichior,ungeti cu sosul facut din zeama de compot,puneti frisca cu iaurtul,apoi adaugati visinele.Puneti urmatorul blat,insiropati,puneti sos,frisca cu mascarpone,visinele si continuati cu urmatorul blat.Topiti la bain-marie ciocolata,adaugati untul,amestecati bine si ungeti ultima foaie de blat apoi puneti paietele de ciocolata.Decorati dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata, banane si capsuni