Tort Padurea Neagra cu mascarpone

de ela in Torturi, 4 Apr 2010 | 14010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1blat din comert,
  • 75gr ciocolata menaj,
  • 50gr unt,
  • 1borcan compot de visine
  • 720ml fara samburi,
  • 1iaurt cremos,
  • 200ml mascarpone,
  • 800gr frisca,cateva linguri lichior visine cu ciocolata,
  • 3lingurite amidon,
  • paiete de ciocolata carlionti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra cu mascarpone:

Scurgeti visinele din compot,lasati-le deoparte.Din zeama de compot si amidon faceti un sirop gros,pus la fiert.Se lasa la racit.Mixati frisca cu un intaritor de frisca.Iaurtul se amesteca  cu 6linguri de frisca iar mascarpone se incorporeaza in restul de frisca ramasa.

Pe un platou puneti primul blat,insiropati su lichior,ungeti cu sosul facut din zeama de compot,puneti frisca cu iaurtul,apoi adaugati visinele.Puneti urmatorul blat,insiropati,puneti sos,frisca cu mascarpone,visinele si continuati cu urmatorul blat.Topiti la bain-marie ciocolata,adaugati untul,amestecati bine si ungeti ultima foaie de blat apoi puneti paietele de ciocolata.Decorati dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Diplomat cu piscoturi