Tort merengue cu crema de lamaie

de Miha in Torturi, 8 Iun 2009 | 16809 vizualizari

COMENTARII (6)

Miha 1

11.06.2009, 13:29

Alina,promit ca data viitoare fac altul!

Mihaela 1

16.08.2009, 00:34

de cand ma tin sa pun un comentariu.. dar tot ma luam cu altele..
asadar in urma cu ceva timp am facut si eu acest tort.. Fiasco total!! nu imi dau seama cu ce am gresit..
1. bezelele au fost ok
2. desi aici zice 2 lamai eu am pus mai putin si tot mi s-a parut cam acra crema, plus ca nu prea s-a intarit (poate or fi de vina ingredientele de aici)
3. a doua zi cand sa mananc.. totul era fleoscait... nici vorba de felii.. l-am mancat direct cu lingura.. mai mult parea o budinca in straturi..

si asa de incantata eram de tortul asta..

Miha 1

16.08.2009, 01:40

Mihaela,imi pare tare rau ca nu ti-a reusit sau ca nu ti-a placut acest tort.Nu stiu daca ai gresit cu ceva sau daca is de vina ingredientele de acolo de la voi. Poate ca n-ai fiert suficient crema de lapte cu faina? Trebuie fiarta pana se ingroasa,ca o budinca.Cat despre cele 2 lamai...zic eu ca e chestie de gusturi...Mie nu mi s-a parut acra in combinatie cu bezeaua foarte dulce.Si da,blatul de bezea se inmoiae pana a doua zi,de la unt.Daca il taiai si papai dupa cateva ore,blaturile inca ar mai fi fost crocante.

Mihaela 1

17.08.2009, 11:15

sa stii ca am fiert destul de mult crema, si daca nu cumva am pus si un pic mai multa faina ca tot mi se parea ca nu e destul de groasa.. cine stie.. asa la gust mi-a placut, numai ca imi parea rau ca nu a iesit asa frumos ca al tau.. concluzia e ca tortul asta e bine sa il faci cand ai musafiri ca sa il termini pe tot atunci, sa savurezi si bezeaua ...

omul cat traieste invata!

Miha 1

17.08.2009, 15:45

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tort de primavara