Tort martisor

de gaby_gabytza in Torturi, 16 Mar 2013 | 2757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare piscoturi
  • crema
  • 500 ml smantana
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 2 linguri cacao
  • sirop
  • 400 ml apa
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri compot visine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort martisor:

Mixam smantana cu zaharul pana devine o crema lucioasa.Impartim frisca in doua iar intr-una mixam cu plicurile de zahar vanilat si esenta.In frisca ramasa adaugam cacao si amestecam bine.

Amestecam apa cu zaharul pana se topeste si apoi adaugam lingurile de compot.

Luam piscoturile si le trecem prin sirop apoi asezam un rand intr-o tava cu inel detasabil si ungem deasupra cu un rand de frisca de vanilie.Apoi  asezam pe marginea tavii piscoturi(rupem un pic un capat si il asezam cu partea rupta in jos ca sa se aseze mai bine)trecute tot prin sirop si le asezam in picioare.

Dupa, punem peste frisca pusa in tava iarasi un rand de piscoturi trecute prin sirop si deasupra fisca de cacao.Iarasi un rand piscoturi,un rand frisca vanilie,un rand piscoturi iar la final frisca cu cacao.Eu am decorat cu cateva linguri de frisca simpla.Dam la frigider 3-4 ore dupa care putem scoate inelul detasabil si putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort martisor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata pt toti bucatarasii