Tort la microunde

de andreea123 in Torturi, 7 Iun 2011 | 6295 vizualizari

 

Doamnelor si Domnilor,
Va prezint un tort, pentru momentele cand aveti chef de ceva dulce, dar nu aveti chef sa stati in bucatarie prea mult timp sau vin niste invitati la voi pe nepusa masa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150g de zahar
  • 75g de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 30g de unt topit
  • fructe
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort la microunde:

Se caramelizeaza intr-o craticioara 80g de zahar sau se poate carameliza la Microunde, dar se mai adauga 2 linguri de apa.

Caramelul obtinut se varsa intr-un vas de yena (se intinde cam de un deget si pe lateralele vasului), apoi se adauga fructe: rondele de ananas din compot , kiwi, banane, caise din compot etc. Eu am folosit rondele de banane si de kiwi. 

Intr-un bol se bat 3 oua intregi cu 70g de zahar, apoi se adauga 30g de unt topit (treptat), 75g de faina amestecata cu 1 lingurita praf de copt. Compozitia obtinuta se toarna peste caramel.

Se coace in Microunde la 700w timp de 7 minute (nu se lasa mai mult, deoarece se usuca). Cand s-a racit se poate decora cu 200ml de frisca batuta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort la microunde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

andreea123 1

19.12.2011, 14:38

Multumesc, Multumesc

Panacris 1

19.12.2011, 17:41

Interesant si delicios!!!

mihaelar63 1

19.12.2011, 18:32

chiar ca e interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu foi de bezea, crema de vanilie si nuci coapte