Tort Kodrit Kadir

de miremirc in Torturi, 2 Ian 2011 | 3532 vizualizari

 

by Sabina

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1 ou,
  • 100 g zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 100 ml ulei,
  • 1 lgt praf de copt,
  • 100 g faina,
  • 4 lg cacao,
  • 1 lg ness,
  • putin rom
  • Crema:  
  • 800 ml lapte,
  • 5 oua,
  • 200 g zahar,
  • esenta vanilie
  • Caramel:  
  • 5 lg zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Kodrit Kadir:

Ptr caramel: caramelizam pe foc zaharul

Ptr. crema: mixam ouale cu zaharul ,apoi adaugam laptele si esenta de vanilie

Ptr blat:  oul il mixam bine, apoi adaugam zaharul, uleiul, laptele, faina amestecata cu praful de copt, cacao, ness si putin rom

Asamblare:  caramel- crema-blat

Blatul se toarna exact in mijlocul tavii peste crema si astfel tortul se coace odata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Kodrit Kadir" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort bavarez de lamaie