Tort in forma de inima

de Madelline in Torturi, 13 Feb 2014 | 7655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat tort (eu am cumparat)
  • frisca hulala
  • 5-6 linguri nutella
  • ananas
  • portocale
  • visine
  • banane
  • Pt sirop:
  • esenta rom, vanilie sau lamaie
  • 3-4 linguri zahar
  • apa 2 cani
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort in forma de inima:

Sirop: Zaharul se caramelizeaza apoi se adauga apa, dupa ce s-a topit zaharul luam de pe foc si adaugam esenta (eu am pus de vanilie ).

Insiropam fiecare foaie a blatului, adaugam crema facuta din frisca cu nutella si fructele taiate cubulete.

Ornam (eu am pus frisca si am ornat cu floricele facute din crema nutella cu o inimioara din visine de Valentine`s day :)) )

Pt scris am folosit creioane colorate pt decor Dr. Oetker 

:*

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort in forma de inima" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Anett 1

14.02.2014, 09:45

foarte frumos!

Lau 1

14.02.2014, 16:15

MIUTA 1

14.02.2014, 16:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cuib de pasari