Nu pot sa-mi asum meritul,este facut de maruntele:)
Se lasă caisele să se scurgă bine într-o sită și se taie în bucăți mici.
Într-un bol se amestecă cu mixerul, laptele cu crema de tarte timp de 1 minut. Se amestecă făina cu praful de copt şi se cerne totul într-un castron. Se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă cu telul sau cu mixerul,avand grija sa nu amestecati prea mult,altfel aluatul va deveni lipicios.
3/4 din aluat se pune într-o formă de copt. Din aluatul rămas se formează 8 fâșii. Se pune crema de tarte în tavă peste aluat, se presară cubulețele de caise și se întind fâșiile de aluat sub formă de grilaj pe suprafața umpluturii și se ung cu puțin lapte. Se coace cca 45 de minute.
Se scoate prăjitura din formă şi se lăsă să se răcească pe un suport sau grătar de bucătărie.