Tort Doboș - tortul copilăriei mele

de Rita Ilies in Torturi, 22 Noi 2015 | 8797 vizualizari

COMENTARII (60)

Rita Ilies 1

06.12.2015, 11:44

Mulțumesc frumos!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:09

Minunat

Rita Ilies 1

12.12.2015, 23:57

stefan63by 1

20.01.2016, 11:25

Cel mai gustos tort !

Rita Ilies 1

20.01.2016, 14:43

Vai! Mulțumesc frumos!

aia 1

03.10.2016, 15:00

a iesit nemaipomenit! Trebuie sa recunosc insa ca nu am avut curaj sa-l fac cu margarina . O alta mica schimbare pe care am facut-o e ca in loc de 9 blaturi rotunde am copt 4 mari, dreptunghiulare, rezultind in 8 blaturi de dimensiuni normale. Timpul total de preparare a fost cam de doua ore si trebuie facut cu o zi innainte ca blaturile sa traga suficienta umezeala din crema, dar merita efortul!

Rita Ilies 1

19.10.2016, 19:24

aia, nici eu nu-l fac cu margarină. Pe blogul meu, www.culinaryrainbow.ro, am și specificat de ce l-am făcut cu margarină. A fost vorba de un concurs organizat de Rama.

oanapl 1

18.06.2017, 15:03

Ce bine arata!

mamaieelena 1

18.06.2017, 23:31

Oana 1

11.10.2017, 11:55

Draguta mea, mie nu mi-au iesit atatea foi cate ti-au iesit tie...mie mi-au iesit 7 foi+ 1 pentru deasupra. Posibil sa fi pus prea multa compozitie la primele doua foi, ca nu stiam exact cat sa pun....Dar a iesit foarte bun si chiar nu se face greu deloc! Norocul meu e ca am vreo 6 tavi de copt de 20 cm si a mers treaba repede. Bagam la copt cate 3 tavi odata si se coceau super repede.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]