Tort Diplomat cu portocale

de oana_pisicutza16 in Torturi, 21 Sep 2011 | 8626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua 
  • 400  zahar
  • 3 plicuri gelatina 
  • 1 litru de frisca
  •  Foi de pandispan 
  •  100 g Stafide 
  •  Compot de ananas
  •  Portocale sau alte fructe  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat cu portocale:

- Se bat ouale cu zaharul la foc mic pana se dizolva zaharul (se amesteca in continuu ca sa nu se prinda).

- Intre timp se pune gelatina la intarit in 150 ml apa calduta. Stafidele se pun la inmuiat in apa calduta.

- Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga gelatina intarita si se raceste toata compozitia in apa rece. Dupa ce s-a racit se adauga stafidele, fructele taiate marunt si ¾ frisca.

- Separat se taie foile de pandispan dupa forma tavii pentru tort.

- Se pune compozitia in interiorul foilor isi se acopera cu o alta foaie.

- Se lasa la frigider aproximativ 3 ore.

- Se orneaza tortul cu frisca ramasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si menta