Pozele nu sunt clare pentru ca sunt facut cu telefonul mobil , imi cer scuze
Laptele l-am fiert cu o zi inainte ,( dar e bine sa il fierbi atunci )si l-am reincalzit cu 200g zahar .
Gelatina am turnat-o intr-un ibric cu apa , si am dat -o la foc pana s-a topit.
Se lasa la racit atat laptele cat si gelatina .
Intre timp am separat ouale, albusurile le am batut cu 200g zahar cu mixerul pana s-au facut spuma . Dupa aceea am facut frisca lichida , doar am turnat-o intr-o cratita si am facut-o la mixer .
Galbenusurile le-am batut fara sa adaug ceva si le am turnat in laptele racit ,dupa care am turnat si gelatina si frisca. Am inmuiat piscoturile in compot de prune sau se poate inmuia in orice fel de compot , dupa care intr-un lighean am pus folie transparenta de bucatarie si am pus pe lateral piscoturile inmuiate in compot .
Am turnat compozitia si am dat la frigider pentru 3 h cu aproximatie . Am scos de la frigider si am ornat cu zmeura si capsuni .Am amestecat sirop de suc cu 1 pliculet de gelatina rosei si am turnat deasupra .
Se da la frigider pana se intareste