Desert cu biscuiti si mere

de MonaMimi in Dulciuri, 19 Mai 2012 | 6950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg mere
  • 200 g biscuiti
  • 200 g zahar
  • 1 plic budinca de vanilie
  • scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu biscuiti si mere:

curatam merele si le razuim

 punem intr-un vas merele cu zaharul pe foc iar cand incep  sa lase zeama adaugam praful de budinca si fierbem pana se ingroasa.

Intr-o tava mai mica punem un rand de biscuiti apoi crema fierbinte, scortisoara, apoi biscuiti, iar crema si scortisoara si la final biscuiti.

Dam la frigider 3 ore 

rasturnam pe un platou, pudram cu scortisoara si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu biscuiti si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:40

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:40

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:38

simplu si bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu scortisoara si unt