Tort diplomat cu dulceata de porumbe

de violeta30 in Torturi, 24 Feb 2015 | 4647 vizualizari

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

24.02.2015, 13:13

Bun bun

Panacris 1

24.02.2015, 18:57

Teo 1

24.02.2015, 21:10

Deci, piscoturile nu au nevoie de sirop?

MotanLaOale 1

24.02.2015, 21:32

violeta30 1

24.02.2015, 22:33

Teo am specificat la inceput ca nu se insiropeaza, iar la sfarsitul retetei ca se vor inmuia de la sine din excesul de umiditate, iar crema se va intari ! M-am facut inteleasa acum ?

stefydeea 1

25.02.2015, 12:22

yummy,ador prajiturile cu fructe

monik80 1

19.03.2015, 08:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]