Glazura:
Se amesteca branza de vaci cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de lamaie.
Se adauga pe rand ouale si la sfarsit smantana cu cele 2 linguri de faina si sucul de la jumatatea de lamaie.
Separat se sfarama biscuiti la blender sau cu sucitorul si se amesteca cu untul topit.
Se da la cuptor pentru 15 minute, se scoate blatul din cuptor si se pune compozitia de branza peste
Se baga la cuptor pentru 1 ora, prajitura se scoate cand sa rumenit bine deasupra.
Se lasa la racit cam 2 ore si se inveleste in glazura de ciocolata.
Glazura:
se topesc 2 ciocolate cu lapte si se adauga 30 gr de zahar si 30 ml lapte,
la sfarsit se adauga untul se amesteca bine compozitia si se pune peste tortul de branza,
Se orneaza cu frisca sau pur si simplul Il lasam asa
Se baga la frigider pana a doua zi.
Se poate orna cu trandafiri din caramele.