Tort de primavara

de bucatarimcudiana in Torturi, 25 Apr 2012 | 4165 vizualizari

 

Ii spun asa pentru ca la Brasov vine primavara tare greu, aici este vara intr-o joi si daca esti plecat de acasa ai pierdut-o :))

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort din 4 oua
  • 1 plic creme ole de vanilie
  • 1 plic creme ole de capsuni
  • frisca lichida
  • ciocolata alba si neagra pentru ornat
  • sirop pentru insiropat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de primavara:

Am folosit un blat de tort din 4 oua,facut dupa reteta clasica.

Am taiat blatul in trei foi l-am insiropat si l-am umplut cu creme ole, un strat de vanilie si unul de capsuni. Crema am facut-o conform instructiunilor de pe ambalaj, cu diferenta ca laptele l-am inlocuit cu frisca lichida.

L-am ornat dupa imaginatia mea, la acel moment, adica eram extrem de obosita pentru ca era ora 1 noaptea. :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu capsuni si frisca