Cheesecake cu mure

de Zamfira in Torturi, 14 Feb 2013 | 4360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g mure
  • 600 g branza dulce de vaca
  • 250 ml frisca
  • 250 ml iaurt grecesc
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 2 pliculete gelatina
  • 1 pliculet jeleu
  • 1 pliculet cafea 3 in 1 sau cafea la filtru (cu zahar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu mure:

Spalam si curatam murele (de frunzulite, crengute, etc.) si le lasam la scurs. In cazul murelor inghetate, vom lasa fructele intr-o strecuratoare pentru a elimina apa si sucul in exces.

Pregatirea cremei de branza: omogenizam branza de vaci (scursa de zer) cu zahar pudra, zaharul vanilat, coaja de lamaie si iaurtul grecesc. Adaugam 2 pliculete de gelatina (pregatite dupa retetea de pe ambalaj) si frisca batuta tare. In final adaugam jumatate din cantitatea de mure (pisate).

Pregatim o tava cu margine detasabila (in forma de inima). Piscoturile le vom inmuia in cafea 3 in 1 sau cafea la filtru indulcit, cantitatea: 250 ml. 

Deasupra piscoturilor asezate in tava, punem toata cantitatea de crema, d asezam murele ramase si jeleul (incolor) pregatit dupa reteta de pe ambalaj.

Lasam tortul de branza la rece, minim 6-8 ore sau peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu mure" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Blackberry cheesecake