Cheesecake cu mure

de Zamfira in Torturi, 14 Feb 2013 | 4652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g mure
  • 600 g branza dulce de vaca
  • 250 ml frisca
  • 250 ml iaurt grecesc
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 2 pliculete gelatina
  • 1 pliculet jeleu
  • 1 pliculet cafea 3 in 1 sau cafea la filtru (cu zahar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu mure:

Spalam si curatam murele (de frunzulite, crengute, etc.) si le lasam la scurs. In cazul murelor inghetate, vom lasa fructele intr-o strecuratoare pentru a elimina apa si sucul in exces.

Pregatirea cremei de branza: omogenizam branza de vaci (scursa de zer) cu zahar pudra, zaharul vanilat, coaja de lamaie si iaurtul grecesc. Adaugam 2 pliculete de gelatina (pregatite dupa retetea de pe ambalaj) si frisca batuta tare. In final adaugam jumatate din cantitatea de mure (pisate).

Pregatim o tava cu margine detasabila (in forma de inima). Piscoturile le vom inmuia in cafea 3 in 1 sau cafea la filtru indulcit, cantitatea: 250 ml. 

Deasupra piscoturilor asezate in tava, punem toata cantitatea de crema, d asezam murele ramase si jeleul (incolor) pregatit dupa reteta de pe ambalaj.

Lasam tortul de branza la rece, minim 6-8 ore sau peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Blackberry cheesecake