Pentru inceput se separa albusurile de galbenus.Albusurile se bat spuma iar apoi se adauga zaharul ,treptat.
.Dupa ce adaugam zaharul,adaugam si cele 6 linguri de faina amestecate cu praful de copt.Se unge o tava cu margarina sau ulei,se tapeteaza cu faina,se adauga compozitia si se da la cuptor la foc mediu timp de 15 minute.
Intre timp preparam budinca si gelatina.Gelatina, se dizolva in 100 ml suc de compot sau apa.Continutul plicului de budinca se dizolva in 100 ml de lapte,iar restul de 400 se pune la fiert.Cand laptele a fiert adaugam budinca.In final cand budinca este gata,oprim focul, adaugam gelatina si lasam sa se raceasca.
Blatul facut ulterior se taie in 3 parti egale.
500 de ml de frisca se omogenizeaza cu mixerul.Cand crema s-a racit se adauga peste frisca,si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.Se ia o oala si se tapeteaza cu ceolofan sau folie aluminiu pe interior.Incepem asamblarea tortului astfel.1 parte de tort taiata se aseaza prima,se insiropeaza cu sucul de la compot,se aseaza fructe apoi crema,si asa procedam cu celelalte blaturi.Cand tortul este asamblat se da la frigider 2 ore.Dupa cele 2 ore restul de frisca ramasa se bate cu mixerul.Se scoate tortul din oala respectiva si se incepe ,,imbracarea,, lui in frisca iar apoi se orneaza dupa gust.
Pofta buna!