"Tort" de curcan la cuptor

de deliciousflavours in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2011 | 8644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan  (sau pui)
  • cateva felii de bacon
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua intregi
  • 100 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 g margarina
  • 150 g telemea
  • 150 g cascaval afumat
  • 150 ml smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Tort" de curcan la cuptor:

Pieptul de curcan (pui) se spala, se taie felii subtiri, se bate putin (ca pentru snitel) si se condimenteaza cu sare si piper. Punem laptele intr-un bol mai mare, pisam in el usturoiul si asezam aici feliile de carne. Intr-o farfurie batem ouale spuma, iar faina o punem intr-o alta farfurie intinsa.

Ungem cu margarina o tava yena, si procedam astfel: luam pe rand cate o felie de carne, o trecem prin faina, apoi prin oua si le asezam una langa alta in tava, cand este gata primul rand, radem telemea si cascaval deasupra si continuam asa pana suntem gata cu carnita. Laptele, faina si ouale ramase le amestecam bine cu smantana, mai adaugam (optional) putina sare sau vegeta si turnam peste carne. Deasupra asezam feliile de bacon si introducem la cuptor 30-40 minute, dupa care verificam daca este frageda carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Tort" de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la cuptor