Tort de clatite cu sirop caramel

de LicutaMarin in Torturi, 31 Mai 2011 | 68917 vizualizari

 

Pentru toti copiii din lume si bineinteles pentru mamicile, taticii si bunicii lor, cel mai simplu, rapid si delicios tort posibil de "1 Iunie".

 

INGREDIENTE

  • 5 foi clatite
  • 500 ml frisca nebatuta (30-35% grasime)
  • 6 piersici din compot (scurse bine de zeama)
  • 150 gr caramele
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite cu sirop caramel:

Clatitele se fac din: 50 gr faina, un plic de vanilie, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt.

Puneti 50 ml frisca nebatuta si caramelele intr-o cratita si fierbeti la foc mic 6-8 minute, pana se topesc. Lasati sa stea 1 minut.

Puneti restul de frisca nebatuta intr-un vas si bateti pana se intareste. Puneti o foaie de clatita pe un platou, acoperiti-o cu putina frisca si felii de piersica .Repetati operatia cu urmatoarele straturi pana consumati toate clatitele.

La urma ornati cu frisca, felii de piersica si siropul caramel.

Il punem la frigider jumatate de ora si apoi putem sa-l servim

Toata savaoarea acestui tort simplu si rapid este data de siropul caramel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite cu sirop caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (117)

Alexandra Burz 1

20.01.2014, 22:18

ella 87 1

16.03.2016, 15:03

arata bestial....de simplu yamyyy

Ancutsa 1

14.09.2016, 15:36

Un desert delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de ciocolata neagra si alba si afine - Reteta nr. 600