Clatitele - batem ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si laptele, uleiul si amestecam dupa care adaugam coaja de portocala, praful de copt si faina, amestecam adaugand treptat apa pana rezulta o compozitie omogena. Dam la frigider 30 minute.
Incalzim o tigaie adaugam putin ulei si adaugam un polonic de compozitie, cand marginile incep sa devin aurii intoarcem clatita si o mai lasam putin. Repetam pana terminam compozitia.
Crema - intr-un ibric adaugam untul si ciocolata rupta bucatele, punem pe foc amestecand continuu pana se topeste. Intr-un bol adaugam dulceata, miezul de nuca macinata, branza de vaci si ciocolata topita, amestecam bine si dam la rece cat pregatim clatitele.
Asamblare - cu ajutorul unei farfurii sau forme decupam marginile clatitelor. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt adaugam prima clatita-crema-clatita si repetam pana terminam, ultima sa fie clatita. Adaugam deasupra bucatele de unt si dam la cuptor cca 30 min pana se rumeste frumos. Lasam sa se raceasca foarte bine.
Intr-un ibric adaugam smantana, untul si ciocolata rupta bucatele, punem pe foc si amestecam pana se topeste. Rasturnam tortul pe o farfurie si decoram cu ciololata topita si fructe.
Dam la frigider inainte de servire.